Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор

...
Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор
Коментари Харесай

Лена Бориславова и Никола Минчев - съставители на фалшивите документи за Кирил Петков и Корал?

Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от подправяния набор излиза не различен, а нейния сътрудник и предстоящ съпартиец и сподвижник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната ” – Никола Минчев, пиша Биволъ.

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост подправени файлове – Декларацията на Председателя Атанас Русев за истиността на декларираните за регистриране условия. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, в случай че бъдат показани погрешни данни пред Агенцията по вписванията.

Метаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е заобиколил условията на Закона за администрацията с цел да се почисти от спор на ползи и да “излезе ” нелигитимно от съдружие “Да запазим Корал ”, разкриват точния метод, по който са формирани.

Тази информация е неповторима и не може да бъда сменена, тъй като има неповторими кодове за индентификация и по същността си съставлява най-падежното доказателство за технологията на документната машинация.  Именно посредством метаданните следствието разкрива съставители на файловете, момента на съставянето и съответния скенер, на който са направени и съединени неистинските документи.

Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от подправяния набор излиза не различен, а нейния сътрудник и предстоящ съпартиец и сподвижник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната ” – Никола Минчев

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост подправени файлове – Декларацията нс Председателя Атанас Русев за истиността на декларираните за регистриране условия. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, в случай че бъдат показани погрешни данни пред Агенцията по вписванията.

Фалшива Декларация за правота от Председателя Русев с фалшифициран негов автограф, само че формирана с създател Никола Минчев

Тази Декларация, която беше показана и в първата част на следствието ни, е съединена с насложен сканиран автограф на Атанас Русев.

Самият автограф при нарастване си проличава по какъв начин в отсечен безусловно в долната си част, тъй като квадратчето, с което е бил заимствуван е било десетки от милиметъра по-малко.

Метаданните са неопровержими и демонстрират точното време, а то е точно 1.41 ч. в ранната заран на 13.05.2021 година – ден откакто Кирил Петков към този момент е встъпил като Министър на стопанската система в първото служебно държавно управление на Румен Радев. По същото време са формирани и огромна част от набора на останалите фалшифицирани документи от поредицата.

По същото време са направени и други документи от поредицата, които в метаданните си ясно демонстрират времето на съставянето им. В документ, който е Списък на всички членове на Сдружението към дата 19.04.2021 година излиза напълно непосредствено създател Лена Бориславова.

Списък с членове с създател по метаданни Лена Бориславова  Как се поставят подправени подписи?

След дадените инструкции от Агенцията по вписванията за отсраняване на нередностите (№ 0210513015554/14.05.2021 година, 08:40 сутринта), Лена Бориславова персонално внася нужните, НО ПОДПРАВЕНИ-ФАЛШИВИ документи, с електронния си автограф. Част от документите са изпечатани на принтер, след което върху тях са фалшифицирани нужните подписи с химикал, по-късно са съединени като PDF, които тя е подала с електронния си автограф в Агенцията по вписванията. Но в един от документите, “Документи в осъществяване на напътствията – протокол УС за привикване на Оценка за съвместимост ” Лена Бориславова прави грешката персонално да постави фалшифицираните картинки с подписи на Атанас Русев, надлежно в 11:32:43 Автомагистрала на 14.05.2021 и на Кирил Петков в 11:34:50 Автомагистрала.

Която редакция е запечатана като таг с името на Лена Бориславова – компютъра “lena.borislavova ” (вероятно лаптоп) и часа на смяна, в истинските документи в Агенцията по вписванията и забележима единствено там!, без опция за редакция. Ясно се вижда, че останалите подписи в този документ са направени с идентичен химикал и с идентичен почерк, и всички до един са подправени! Самият документ е цялостен с граматически неточности и явно е бил съединен в бързината.

Слагането на подписите с останалите маркери на Лена Бориславова и точното време на полагането им

Подобни редакции може да се виждат и в различен документ от предходния ден 13.05.2024 година, Протокол с подписите на Атанас Русев и Мартин Драгулев, където Лена Бориславова, този път от компютъра “Lena-PC ” е заличила персоналните данни в предходен документ с подправени подписи.

Там си личат ясно и всичките маркери, които тя е оставила при “сглобката ” на подправения документ.

Председателят на сдружение „ Да запазим Корал “ Атанас Русев написа във Facebook къси мнения във връзка абсурда с измамата на Лена Бориславова и Кирил Петков, разкрита от уеб страницата " Биволъ ". 

Преди три години Петков и Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, с цел да може Петков да стане длъжностен министър на стопанската система, защото по закон няма право да е в управителни препоръки на неправителствени организации. С измамата Петков поставя и свое подставено лице в управата на " Да запазим Корал ", а Лена Бориславова внася подправени документи с подправено пълномощие в Агенцията по вписванията.

Ето какво написа Атанас Русев, ръководител на " Да запазим Корал ":

" Не единствено аз мога да потвърдя, само че и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна безочливост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично " иконата " на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички подправени документи в Агенцията по вписванията с електронния си автограф. Ред осъществени закононарушения съгласно Наказателния кодекс. Ако живеем в естествена страна от дълго време щяха да са в пандиза, както планува закона. "

В мненията си Атанас Русев прибавя, че още преди повече от година е сезирал Министерство на вътрешните работи, ДАНС, прокуратурата, само че по внесените сигнали към момента няма развиване и резултат.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР